|
|
|
- Anläggningen är avsedd för uppvärmning, stekning, bakning, kokning och duschning av chark-,
köttprodukter. Processen sker med hjälp av Setu:s avancerade fläktcirkulation, som ser till,
att luft, värme och ånga får rätt hastighet över samtliga produkter. Jämnheten ur
produkthänseende är unik.
- En av de stora fördelarna med Setu:s konstruktion är att stekskåpet kan tillverkas för flera
vagnar i rad, eller som genomgångs-skåp med dörr i båda ändar.
- Temperaturer (3 st) och tider för de olika process-stegen styrs exakt via Setu
Datorstrning. Det är huvudsakligen två modeller som används:
- SETU Datorstyrning av typ IMAGO 3000, som har möjlighet till fullständig kontroll med
utskrift och styrning från PC.
- SETU Datorstyrning av typ Setumat 1C/1G, med möjlighet till utskrift av analoga
signaler till t ex linjeskrivare.
- Automatikskåpet är helt i rostfritt och innehåller all automatik som stekskåpet kräver.
I allmänhet monteras även SETU Datorstyrning i automatikskåpet, men den kan även placeras
på valfritt ställe.
- Rengöring av invändiga delar av skåpet är enkel, då rengöringsdysor är utplacerade i alla
invändiga kanaler, utrymmen och rör. Dysorna utgår från ett gemensamt samlingsrör med separata
kulventiler till olika kanaler.
Helautomatisk rengöringscentral levereras vid önskemål.
- Ånga för kokning och befuktning krävs, ca 40 - 50 kg/h per vagn vid 1 - 2 bars ångtryck. Om
befintlig ångcentral saknas, kan en separat ånggenerator offereras.
- De olika luftspjäll som styr värme, till- och frånluft mm, är pneumatiskt styrda och kräver
tryckluft 6 - 8 bar ca 10 l/min.
Copyright © 2000 - 2005 Setu AB alla rättigheter förbehållna.
|